• Zaalverhuur

  • Restaurant_Mooii_groepsbezoek_Mariniersmuseum

    Eten en drinken

  • Rondleiding_Museumnacht_2019_Mariniersmuseum

    Rondleidingen

  • Boot_voorkant_Mariniersmuseum

    Op een unieke locatie

Het Mariniersmuseum biedt een sfeervolle en authentieke locatie voor vergaderingen, groepsbezoek of andersoortig zakelijke evenement in hartje Rotterdam. Wij beschikken over vier verschillende ontvangstruimtes met een diversiteit aan stijlen die jouw kleinschalige zakelijke bijeenkomsten een passende uitstraling kunnen geven.

Zalen

Zo vergader je in de statige Trompzaal tussen bijzondere collectiestukken uit de ruim 355-jarige geschiedenis van het Korps Mariniers. Vanuit onze bibliotheek met een imposante boekencollectie kijk je uit over de historische Oude Haven. Onze prachtige Erezaal is geschikt voor lezingen, borrel en vergaderbijeenkomsten of ben je op zoek naar een ruimte met een meer informele sfeer? Kies dan voor onze Kajuit. Deze stoere, met baktafels aangeklede workshopruimte biedt alle faciliteiten voor een productief evenement, waarin je de operationele sfeer proeft van mariniers op oefening.

Faciliteiten

Onze vergaderruimtes zijn tijdens openingstijden van het museum te benutten voor activiteiten als vergaderingen, reünies, lesprogramma’s, lezingen en presentaties.

Alle ruimtes worden verhuurd inclusief beamer, scherm, flip-over, kopieer- en printmogelijkheden en indien beschikbaar een digibord. Alle vergaderarrangementen zijn inclusief koffie, thee en water.

In het museum zijn de volgende ruimtes beschikbaar.

Trompzaal

Vergader in de statige Trompzaal tussen bijzondere collectiestukken uit de ruim 355-jarige geschiedenis van het Korps Mariniers en kijk uit over de historische Oude Haven.

Meer informatie

Reserveren