Uitzicht

De bibliotheek een geweldig uitzicht op de historische Oude Haven. In deze ruimte kun je vergaderen of lunchen tot en met zestien personen.

Deze vergaderzaal bevindt zich in het naast het museum gelegen Tromphuis.  Deze ruimte beschikt over audiovisuele apparatuur.

Praktische informatie

  • Tarief: € 250 per dagdeel of € 325 voor een volledige dag
  • Dagdeel ochtend: van 09.30 tot 12.30 uur
  • Dagdeel middag: van 13.00 tot 16.30 uur

Huur van de zalen is inclusief museumbezoek en één ronde koffie/thee en water voor tien personen. Iedere extra persoon is € 7,50. Extra rondes koffie/thee zijn € 1,50 per persoon.

Lunch op locatie

Dit vergaderarrangement is uit te breiden met een lunch. Kosten hiervoor zijn € 12,50 p.p. Het luncharrangement bestaat uit twee vers belegde broodjes p.p. (o.a. broodje kaas/tonijnsalade/gezond/gegrilde kip) en is inclusief melk en jus d’orange.

Lunch in ons museum restaurant 

Wilt u uw vergadering op locatie uitbreiden? Direct naast ons museum, in het prachtige Witte Huis bevindt zich Restaurant 1898. Onder het genot van een heerlijk glas wijn kunt u hier voor de lunch, de borrel en/of het diner terecht. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Bekijk hier de menukaart en speciale groepsarrangementen.

RESERVEREN

Type groep
Interessegebieden

Tijdstip

Taal activiteit

Contactgegevens