Speciale editie

Experience Mariniers op Missie

Even zelf marinier zijn? Het kan in onze avontuurlijke Experience Mariniers op Missie. Leg net als echte mariniers een route af door de sneeuw, het bos en het water. Je krijgt een korte uitleg van de missie, een zogenaamde ‘briefing’. Dan is het aan jullie om de missie tot een succes te brengen.

Je leert wat het betekent om als marinier op missie te gaan en welke vaardigheden je moet bezitten. Tijdens de voorjaarsvakantie is er een speciale editie van Experience Mariniers op Missie. Deze missie is geschikt voor alle leeftijden.

Lees meer

Marinier tijdens de vakantie

Word Museummarinier

Ben jij snel genoeg op de hindernisbaan? Weet je alles over mariniers? Is camoufleren voor jou een eitje en word je zelden zeeziek? Kom dan naar het Mariniersmuseum. Majoor Maas is namelijk op zoek naar nieuwe museummariniers. Doe tijdens de kerstvakantie de test en word net als Majoor Maas museummarinier!

Let op: je krijgt na afloop een dogtag. Deze activiteit is online en bij de kassa verkrijgbaar voor € 2 p.p.

Hoera! Wij zijn opnieuw Kidsproof. Kidsproof musea zijn de Michelinsterren van de museumwereld en worden uitgedeeld door de eerlijkste groep museumbezoekers, de kids zelf. We zijn beoordeeld met een prachtige 8,9.

Wil je ook Museuminspecteur worden? Dat kan. Museumkids is dé plek voor museumfans tot en met 12 jaar.

Word Museuminspecteur

Er is nog plek

Nachtje komen slapen?

Is een dagje Rotterdam niet genoeg? Geen probleem. Vanaf nu kun je bij je bezoek aan het Mariniersmuseum overnachten in een iconische kubuswoning. Compleet met klimmuur, spannende hut, verrekijker en mariniersontbijt. Je waant je in het leven van een echte marinier.

Boek hier

Een frisse neus

Wandelen in Rotterdam

Bekijk Rotterdam door de ogen van het Korps Mariniers. Voor gezinnen en volwassenen hebben we twee uitdagende wandelingen gemaakt.

  • Ga met je kinderen/gezin op patrouille en treed in de voetstappen van de Zwarte Duivels!
  • Ter ere van 355 jaar Korps Mariniers is er een wandeling voor volwassenen gemaakt, loop langs bijna alle historische ‘mariniers’ plekken in Rotterdam.

De wandelingen zijn online en bij de kassa te koop.