Met vriendjes en vriendinnetjes

Feest!

Vier je kinderfeestje in het Mariniersmuseum te vieren! Neem je vrienden mee voor een middagje klimmen op de hindernisbaan, ga op een missie met je team!, klim in een echte jeep en een rupsvoertuig en ga op de foto als echte marinier.

Wat krijg je? Je krijgt natuurlijk entree tot het Mariniersmuseum en je bezoekt onze experience Mariniers op Missie. En ieder kind krijgt van ons een leuk cadeautje!

Handig om te weten

Dit is handig om te weten bij Experience: Mariniers op Missie

  • De aanbevolen leeftijd is vanaf circa 8+. Teamleden krijgen allemaal een eigen rol krijgen waarvoor het leesniveau van een 8-jarige nodig is. Er zullen geen schokkende beelden getoond worden, maar het kan wel spannend zijn.
  • De kinderen krijgen allemaal een koptelefoon op en moeten middels puzzels en samenwerken een missie oplossen.
  • De experience bezoek je in teamverband van maximaal zes personen (inclusief één volwassene).
  • De missies starten na elkaar met tien minuten ertussen.
  • Voor of na de experience kan het museum verder bezocht worden, met o.a. een jeep (entree), een echt rupsvoertuig de BV-206, een hindernisbaan en een schietsimulatie-spel.

De kosten voor een kinderfeestje bedragen € 7,50 per kind, begeleiders betalen het reguliere tarief. Een kinderfeestje duurt ongeveer twee uur.

Reserveren

Zin in een kinderfeestje in het Mariniersmuseum? Reserveer dan direct een kinderfeestje via onze ticketpagina. De tickets zijn tevens het bewijs van reservering. U ontvangt geen verdere informatie. Vergeet niet bij de reservering tickets voor de begeleiders.

Tickets

Vragen?

Neem contact op en benoem daarin de gewenste datum, het tijdstip en het aantal kinderen en begeleiders. Vergeet ook niet je telefoonnummer te noteren.