Opdat wij nooit zullen vergeten - digitale vriendendag 2021

Digitale vriendendag 2021

Doordat de vriendendag voor het tweede jaar op rij niet door kon gaan sloegen de Vrienden van het Mariniersmuseum, het Mariniersmuseum, Korps Mariniers, Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), stichting Help Ze Thuiskomen en de Marinierskapel van de Koninklijke Marine de handen ineen.

Het resultaat: Opdat wij nooit zullen vergeten. Veel plezier met kijken en hopelijk tot snel!

Burgemeester Ahmed Aboutaleb schreef een brief aan alle vrienden van het Mariniersmuseum. De brief is hier te lezen.

Omhangen en volgen

‘Omhangen en volgen’ is een gevleugelde mariniersuitdrukking die zo veel betekent als ‘meekomen’. Als je je als nieuwe vriend van het Mariniersmuseum aanmeldt, dan help je de Stichting Vrienden van het Mariniersmuseum om bijvoorbeeld aankopen of publicaties mogelijk te maken. Maar jouw steun is niet alleen van financiële aard. Het doet ons goed om te weten dat zoveel mensen het museum een warm hart toedragen.

Vrienden hebben een aantal persoonlijke voordelen:

• gratis toegang tot het museum
  •  drie keer per jaar een nieuwsbrief
  •  eenmalig welkomstgeschenk
  •  jaarlijkse VIP Vriendendag
  • maandelijks een nieuwsbrief van het museum

Voor het lidmaatschap betaal je:

• € 16,65 per jaar
  • € 11,65 per jaar als lid van het Contact Oud- en actief dienende Mariniers
  • € 90,- per jaar als bedrijf/instelling
  • € 230,- als eenmalige storting; dan ben je Donateur voor het leven

Vragen aan Stichting Vrienden?

Heb je vragen, opmerkingen etc. die betrekking hebben op de Stichting Vrienden van het Mariniersmuseum? Stel ze via e-mail: vriendenmariniersmuseum@gmail.com.