Lees voor

Het Mariniersmuseum beschikt over een groep enthousiaste en zeer kundige rondleiders die u van alles kunnen vertellen over de geschiedenis van het Korps Mariniers. Voor elk soort groep verzorgen wij rondleiding op maat. Als je specifieke wensen hebt, kun je dit aangeven wanneer je telefonisch (010-4129600) reserveert. 

Wij stellen het op prijs als dit uiterlijk 2 weken van tevoren gebeurt in verband met de planning.

De kosten van een rondleiding van ongeveer 50 minuten zijn € 50,-  voor een groep van maximaal 20 personen. Daarnaast betaal je nog €6,00 p.p. entreeprijs (groepstarief).

Kom je met een groep en wil je het bezoek extra feestelijk maken? Dan kun je een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers erbij reserveren in Restaurant Mooii. Restaurant Mooii zit aan de achterkant van het museum, maar is via een deur directe via de entree van het museum toeganklijke. Kijk voor meer informatie en reservering van catering aangelegenheden op www.restaurantmooii.nl.

Deel deze pagina

Attentie Werkzaamheden We werken aan een nog mooier en vollediger Mariniersmuseum, daarom vinden er werkzaamheden plaats op de 2e etage van het museum. Excuses voor eventueel ongemak.