1898 Food & Drinks 

Restaurant 1898 bevindt zich aan de zijkant van het museum en is toegankelijk via het Gelderseplein. Dus na je bezoek nog een hapje eten of een drankje nuttigen? Loop dan om het Witte Huis naar 1898. Het is een favoriete plek voor iedereen die houdt van lekker eten en een goed glas wijn, in een relaxte Rotterdamse sfeer.

In januari 2023 is 1898 beloont met de beste nieuwkomer award van Rotterdam.

1898 Food & Drinks ligt aan het charmante Gelderseplein in het iconische art nouveau pand ‘Het Witte Huis‘ in de historische Oude Haven van Rotterdam. Dit was in 1898 de eerste wolkenkrabber van Europa! Net als het vorige restaurant van Thijs & Gerard is 1898 Food & Drinks een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas, in een gemoedelijke Rotterdamse informele sfeer. Je kunt bij ons terecht voor ‘wine & dine’ met vrienden, familie, zakenpartners en collega’s.

Lees meer

Oude Haven

Net om de hoek van het museum bevind zich de Oude Haven. Een gezellig uitgaansgebied met gezellige restaurants, terrassen en bars met prachtig uitzicht op het water van de Oude Haven, de historische schepen en het Witte Huis.

Lees meer