Lees voor

Weet u dat u ook kunt vergaderen in het Mariniersmuseum? Wij beschikken over 3 vergaderzalen waar u met maximaal 20 personen kunt vergaderen. Bekijk hieronder het overzicht van zalen. Daarnaast is ook onze filmzaal geschikt voor presentaties tot 30 personen. De entree van het museum kan ingericht worden voor lezingen/boekpresentaties geschikt voor een evenement tot 80gasten . Iedere ruimte kan ingericht worden met beamer/scherm/flipover of geluidsapparatuur. Voor beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met het museum. Of stuur een e-mail naar c.qualm@mariniersmuseum.nl.

Deze moderne vergaderzaal genaamd "Schuilingzaal" is geschikt tot 20 personen. Deze zaal beschikt over een digibord. Aan de muur hangen originele schilderijen van Paul Kerrebijn. Vanuit de vergaderzaal heeft u uitzicht op de Nieuwe Maas en de voormalige locatie van de Maasbruggen.
In de "Trompzaal" lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Authentieke objecten geven deze ruimte een bijzondere tijdloze uitstraling. Ook hier kunt u t/m 20 personen vergaderen.
In onze bibliotheek vergadert u t/m 15 personen in een ruimte die 350 jaar korpsgeschiedenis omvat. In deze ruimte vindt u duizenden boeken die met het Korps Mariniers te maken hebben.

Deel deze pagina