Lees voor

Van 16 februari t/m 3 maart is het voorjaarsvakantie en zijn er extra feestelijke activiteiten in het Mariniersmuseum. Jij komt toch ook?

Jungletour

Voor een stoer, avontuurlijk en net even anders museumbezoek ga je naar het Mariniersmuseum. De mannen van het Korps Mariniers nemen je deze voorjaarsvakantie mee naar de jungle! Durf jij het aan?

Bij binnenkomst begint de jungle-tour en krijg je een strippenkaart. De jungle-tour geeft je genoeg inzicht om de mariniers beter te leren kennen. Je kunt je verkleden in mariniersoutfit en uiteraard mag wat camouflage op het gezicht niet ontbreken!

Selfietime

Nu je er zo prachtig 'des Mariniers' uitziet moet je dit wel even vastleggen. In onze photobooth op de eerste etage kun je een foto maken. Dit kan alleen, maar ook met je ouders of met een groepje vrienden.

De foto kun je uiteindelijk naar jezelf mailen. Zodat je hem ook zelf in bezit hebt. 

Knutselactiviteit

Te alle tijden kan er geknutseld worden in de workshopruimte. We gaan aan de slag met camoufleren. Wat denk je van een dierenmasker in camouflage? Of ben jij meer een kleurentovenaar en ga je fanatiek aan de slag met je eigen camouflage patroon? Alles mag en kan op de eerste verdieping van het museum.

#junglethema #camouflage #knutselen

Trommelen als mariniers

In de jungletent kun je trommelen als een marinier. En laten zij nu uiterst muzikaal zijn! Leer ritmisch slaan op de trom en ontdek de geheime boodschap die muziek kan hebben. 

Houd voor de precieze data en tijden onze agenda in de gaten. Hier verschijnt zo snel mogelijk meer informatie op.