Lees voor

Vier je kinderfeestje in het Mariniersmuseum

Vanaf nu is het ook mogelijk om je kinderfeestje in het Mariniersmuseum te vieren! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een middag militair spoorzoeken in Link - Expeditie Speurneus 2.0. Stap ook in de Landrover of aan boord van een in beslaggenomen piratenboot. 

Wat krijg je? Entree tot het Mariniersmuseum en bezoek Expeditie Speurneus 2.0.  Ieder kind krijgt een cadeautje. 

Dit feestje richt zich op kinderen in de leeftijd tussen de 7 en 12 jaar. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen per kinderfeestje. De prijs voor dit arrangement is € 5,- per kind, begeleiders betalen het reguliere tarief van €6,- per persoon*. Het kinderfeestjesarrangement is te reserveren op alle dagen behalve maandag. 

Omdat je van zo'n middag spoorzoeken stevige trek krijgt, vinden wij het geen enkel probleem als u eigen consumpties meeneemt. U kunt die vooraf of na afloop van het feestje aan één van onze bakstafels (een soort picknicktafels) nuttigen.

Om te reserveren stuurt u een mail naar educatie@mariniersmuseum.nl, met daarin de datum waarop u wilt komen, het tijdstip waarop u wilt komen (mag grove schatting zijn) en het aantal kinderen en begeleiders. Dan maken wij de reservering verder voor u in orde.
 

Extra leuk: via Greetz.nl kunt u zelf 2 verschillende uitnodigingskaarten maken die helemaal passen bij het thema Mariniersmuseum. Wilt u hier gebruik van maken, klik dan op een van de onderstaande links: 

Link - Uitnodigingskaart 1 staand formaat

Link - Uitnodigingskaart 2 liggend formaat

*Begeleiders betalen het reguliere Link - tarief maar bent u in het bezit van een Museumkaart of Rotterdampas is uw entree gratis. Helaas zijn kortingspassen voor de jeugdige deelnemers niet mogelijk, zij betalen de arrangementprijs. 

Link - Bereikbaarheid en parkeren
 

 

Deel deze pagina