Lees voor

Tickets voor de museumnacht010 zijn verkrijgbaar via museumnacht010.nl

Eten met een marinier

Op een lege maag ga jij de nacht natuurlijk niet in! De Koningspoort, naast het Mariniersmuseum, is vanavond het decor van een ongewoon eetfestijn. Stel je eigen menu* samen bij de verschillende foodtrucks en ga in gesprek met een marinier.

Lekker een patatje vooraf, koffie of een speciaal biertje met een bitterbal starten doe je bij het Mariniersmuseum. De foodtrucks staan vanaf 18:00 uur voor je klaar.

* koffie en thee zijn gratis, consumpties en maaltijden voor eigen rekening

Ga het dak op

Hét dak van Rotterdam!

Even van perspectief veranderen tijdens je avondje stappen? Stap dan het 43 meter hoge dak op van een van Rotterdams mooiste hoogtepunten: Het Witte Huis! Ooit de eerste wolkenkrabber van Rotterdam. Wanneer krijg je die kans nou? Maak je avond net zo spectaculair als het uitzicht op de skyline!

#komhetdakop

Tijdslot: 20 uur t/m 01 uur

Vanwege beperkte capaciteit werken we tijdens de Museumnacht met losse tickets voor een tijdslot. Op=op. 

Selfietime!

#Selfies maak je elke dag. Maar wanneer krijg je nou de kans om een selfie te maken met zo’n man van staal in uniform? Vannacht is dé nacht, jij bepaalt waar en hoe! Met behulp van een greenscreen staan jij en je vrienden opeens tussen de meest heldhaftige taferelen. Willemsbrug op de achtergrond, cammo outfitje aan, marinier erbij: #topfoto!

Tijdslot: 20 uur t/m 01 uur.

Marine Mechanics

Voordat mariniers op uitzending gaan in een oorlogsgebied zorgen de Marine Mechanics (monteurs) ervoor dat alle voer-en vaartuigen pico bello in orde zijn. Laat je inpsireren en vraag eens na hoe de BandVagn 206 zijn plek in het museum gevonden heeft.

Tickets

Tickets voor museumnacht010 zijn verkrijgbaar via de website van Museumnacht010

Check de video voor een sfeerimpressie van vorig jaar!