Lees voor

Start de avond met een “meet, greet and eat” met de mannen van staal van het Korps Mariniers. Tickets voor de museumnacht010 zijn verkrijgbaar via museumnacht010.nl

Meet, great and eat

Op een lege maag ga jij de nacht natuurlijk niet in! Boek vooraf een “Blauwe Hap” en meet, greet and eat met de mannen van staal: de mariniers. In een militaire boogtent heb jij vast nog nooit gegeten. Tijdens de Indische maaltijd, de “Blauwe hap”, vertellen de mariniers jou wat hun werk nu echt inhoudt! 

Reserveren vooraf is gewenst. Langskomen om te eten zonder reservering is mogelijk, maar vol=vol. Let op: de kosten voor het eten en drinken zijn niet inbegrepen in het ticket voor de Museumnacht010, maar los te betalen bij de foodtrucks. 

Hoe te reserveren?: Stuur een e-mail met je naam, aantal personen en eventuele dieetwensen naar info@mariniersmuseum.nl

Vegetarisch of Vegan het kan allebei.

Tijdslot: 18:00 uur t/m 20:00 uur
Na 20:00 geen maaltijd maar wel heerlijke snacks.

#foodtrucks #warmtelampen #tenten 

Selfietime!

#Selfies maak je elke dag. Maar wanneer krijg je nou de kans om een selfie te maken met zo’n man van staal in uniform? Vannacht is dé nacht, jij bepaalt waar en hoe! Met behulp van een greenscreen staan jij en je vrienden opeens tussen de meest heldhaftige taferelen. Willemsbrug op de achtergrond, cammo outfitje aan, marinier erbij: #topfoto!

Tijdslot: 20 uur t/m 01 uur.

Je kan het dak op

Hét dak van Rotterdam! Even van perspectief veranderen tijdens je avondje stappen? Stap dan het 43 meter hoge dak op van een van Rotterdams mooiste hoogtepunten: Het Witte Huis! Ooit de eerste wolkenkrabber van Rotterdam. Wanneer krijg je die kans nou? Maak je avond net zo spectaculair als het uitzicht op de skyline!

#komhetdakop

Tijdslot: 20 uur t/m 01 uur