Lees voor

ZIlver

🎉 Blij én natuurlijk ook super trots! Al voor het vierde jaar op rij eindigde het Mariniersmuseum Rotterdam namelijk in de top 3 van de ANWB-verkiezing ‘Het leukste uitje van Zuid-Holland’! Na in 2016 in de top 10 te hebben gestaan, namen we in 2017 en 2018 de gouden titel mee naar huis. Dit jaar werden we - net als in 2019 - tweede.

Vier keer op rij in de top 3 is een bijzondere prestatie, zeker gezien Zuid-Holland de provincie is met de meeste uitjes. Zonder de stemmen van onze trouwe volgers was dat natuurlijk niet gelukt. Wij willen dan ook iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen! Onze collega’s van Avonturenboerderij Molenwaard en Miniworld Rotterdam feliciteren wij natuurlijk met het behalen van de eerste en derde plaats.

Om dit goede resultaat met jullie te vieren geven wij bezoekers tot aan de voorjaarsvakantie een feestelijke combi-korting bij het Mariniersmuseum en Miniworld. 👇Op vertoon van je entreebewijs voor het Mariniersmuseum ontvang je € 2,- op een kaartje bij Miniworld, en andersom.