Feest

Vanaf nu is het ook mogelijk om je kinderfeestje in het Mariniersmuseum te vieren! Neem je vrienden mee voor een middagje klimmen op de hindernisbaan, help piraten te verjagen in onze spannende schietgame ‘Vuur!’, klim in een echte jeep of rupsvoertuig en ga op de foto als echte marinier.

Wat krijg je? Je krijgt natuurlijk entree tot het Mariniersmuseum en je bezoekt onze experience ‘Mariniers op Missie’. En ieder kind krijgt van ons een leuk cadeautje!

Handig om te weten

Er zijn een aantal dingen handig om te weten bij de Experience Mariniers op Missie:

  • De aanbevolen leeftijd is vanaf circa 8+. Er zullen geen schokkende beelden getoond worden, maar er is wel een spannende sfeer. De kinderen krijgen allemaal een koptelefoon op en moeten middels puzzeltjes een missie oplossen. Kinderen die geïnteresseerd zijn in de militaire wereld zullen het fantastisch vinden.
  • Voor kinderfeestjes geldt tijdens Covid19 max. 8 kids en 2 begeleiders.
  • De experience bezoek je in teamverband van maximaal 6 personen (inclusief één volwassene). Je kan hier vast rekening mee houden met het aantal kinderen dat meegaat op het kinderfeestje. Tip: maak thuis al groepjes van 5 kinderen en één volwassenen.
  • Tijdens een kinderfeestje kiest ieder team 1 missie. Ze kunnen dus niet alle missies doen en ook niet allemaal dezelfde missie. De missies starten na elkaar met 10 minuten ertussen. Tijdens de missie mogen ze zich verkleden in de bijbehorende jasjes.
  • Voor of na de Experience kan de rest van het museum bezocht worden, met o.a. een jeep (entree), een stormbaan en een schietsimulatie-spel.

De kosten voor een kinderfeestje bedragen €7,50 per kind, begeleiders betalen het reguliere tarief. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur.

Reserveren? Of meer weten?

Neem dan contact op en benoem daarin de gewenste datum en het tijdstip (mag grove inschatting zijn) en het aantal kinderen en begeleiders. Vergeet ook niet je telefoonnummer te noteren.

Contact