Doe een wens

Heb jij een wens voor je moeder, broertje, tante, vriend of iemand anders? Bijvoorbeeld een bijzondere rondleiding van Majoor Maas in het Mariniersmuseum? Doe je wens en wie weet laten wij deze in 2022 in vervulling gaan!

https://www.mariniersmuseum.nl/nl/wensactie/ 

Bekijk onze nieuwe commercial

Zodra we weer open zijn kan je zelf marinier zijn in onze vernieuwde avontuurlijke experience Mariniers op Missie.

Ga met je team op missies. Je krijgt eerst een korte uitleg van je opdracht, een zogeheten briefing. Dan is het aan jullie om de missie tot een succes te brengen. Zo leer je wat het betekent om als marinier op missie te gaan en welke vaardigheden je moet bezitten.

Helden moed, beleid, trouw

Wie zijn nou echte helden? Aan welke criteria moet iemand voldoen om de eretitel ‘held’ te mogen dragen? Het Mariniersmuseum legt in de tijdelijke tentoonstelling Helden mogelijke kanshebbers voor de titel langs de meetlat van moed, beleid, trouw en strijd.

Heb jij ook een held? Jij kan hem/haar nomineren voor een plek in de eregalerij.

Wandelen in Rotterdam

Avontuur is dichterbij dan je denkt. Bekijk Rotterdam door de ogen van het Korps Mariniers. Wij hebben voor gezinnen en voor volwassen twee uitdagende wandelingen gemaakt.

  • Ga met je kinderen/gezin op patrouille en treed in de voetstappen van de Zwarte Duivels!
  • Ter ere van 355 jaar Korps Mariniers is er een wandeling voor volwassenen gemaakt, loop langs bijna alle historische ‘mariniers’ plekken in Rotterdam.