Lees voor

Joepie, van 22 december t/m 6 januari is het weer kerstvakantie! Dé tijd om er gezellig samen op uit te gaan en leuke dingen te doen. Tijdens de kerstvakantie gaat het in het Mariniersmuseum om de militaire kerstviering in missiegebieden.

Kerstgroet: Stay Safe

Jaarlijks brengen vele militairen, waaronder mariniers, de kerstperiode door ver van huis en familie. Ze zijn overal ter wereld gestationeerd en werken hard aan het in stand brengen en behouden van vrede en veiligheid. Tijdens de feestdagen ver van huis zijn is extra moeilijk en daarom kunnen zij een kaartje wel waarderen. Wat wil jij deze militairen wensen?

Schrijf of kleur een kerst- of nieuwjaarskaart en stuur hem aan een van de missiegebieden!

Familiefoto

Stap met de hele familie in de fotostudio van het Mariniersmuseum. De fotostudio van het museum is uitgerust met diverse replica uniformen en spullen die je aan kunt trekken. Je kiest daarbij zelf je achtergrond uit. Maak een grappig groepsportret en stuur de foto als kerstkaart naar opa en oma. 

De foto krijg je in ieder geval digitaal toegestuurd. 

Winterknutselen

Zin in een creatief uitje in de kerstvakantie? In het Mariniersmuseum wacht je een warm welkom!

Hier kun je namelijk je eigen kerstbal maken. Jullie kerstboom heeft nog nooit zulke mooie versiering gekregen.  

Het museum is feestelijk versierd. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk op vertoon van een geldig museumticket.

Gesloten Let op: van maandag 14 januari t/m maandag 21 januari is het museum gesloten in verband met de verbouwing van het entreegebied