Lees voor

Actie voor BSO's

Ken je iemand of ben je werkzaam in de buitenschoolse opvang? Tijdens deze zomervakantieperiode ontvangen zij een fikse korting op de toegang van het Mariniersmuseum lees meer over deze actie en de voorwaarden >>>

Lees meer
==

Creativiteit in de Kajuit

In de zomervakantie kan er geknutseld worden in de Kajuit onze workshopruimte. We gaan aan de slag met super toffe deurhangers en kleurplaten.

==

Altijd

Stoere foto's

Camoufleer je, net als een marinier die in de jungle werkt! Ga op de foto met je familie met behulp van een greenscreen en hoppa klaar is je stoere kiekje.

==

Schietgame VUUR!

Waan je aan boord van een marineschip. Het doel van het spel is het stoppen van een kaping door piraten. Het toepassen van geweld wordt door mariniers alleen gebruikt als uiterst middel om veiligheid te forceren. Haal jij koelbloedig de trekker over?

==

Hindernisbaan

Meet je krachten op de indoor hindernisbaan. Ideaal voor actieve kids!

==

Expeditie Speurneus

Yes, je gaat mee op wereldreis met een echte Combat tracker. Combat trackers zijn de spoorzoekers van het Korps Mariniers die hele kleine veranderingen in een omgeving kunnen herkennen. Zij zien dingen die lang niet iedereen ziet.

Mis het niet! Expeditie Speurneus is deze zomervakantie voor het laatst te bezoeken. In het najaar opent de nieuwe tentoonstelling Mariniers op Missie.

==

van 26 augustus tot en met 31 augustus

Outdoor hindernisbaan springkussen

Een stormbaan in de vorm van een hindernisbaan buiten is de perfecte zomerse afsluiter op onze programmering. Jonge bezoekers willen immers op avontuur, in beweging en hun energie kwijt. Houd de website in de gaten voor de precieze data.

==