Kijken, kijken, niet lopen.

In een korte video nemen de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture je mee op een online rondleiding. Niet alleen over die lege gangen natuurlijk, maar langs de prachtige werken die nu niemand te zien krijgt. De uitdaging: 1 vlogger, 1 museum, 1 video en 1 bewaker (uiteraard op een gepaste 1,5 meter afstand van elkaar).

Kijken, kijken, toch een kaartje kopen.

In plaats van het museum steunen met een fysiek museumbezoek, kan jij een donatie doen voor jouw online bezoek. Hoewel je geen toegangsticket koopt, steun je toch het museum.

Wat kan jij doen? Een stappenplan:

1. Ga met de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture mee op tour!
  2. Raak geïnspireerd door spraakmakende kunstwerken en stoere objecten in het Mariniersmuseum.
  3. Steun het museum met jouw donatie.
  4. Laat via de Instagram van My Daily Shot of Culture weten welk verlaten expo nu aan de beurt is!
  5. Abonneer je op het YouTube kanaal van My Daily Shot of Culture zodat je de nieuwste rondleidingen niet mist.

Direct het museum online ontdekken? Via onderstaande link kom je bij de Youtube tour.

Ontdek het museum thuis