4 maart 2017 van 20:00 tot 01:00 is het weer zover! De leukste nacht van het jaar: Museumnacht in Rotterdam. Uiteraard doet het Mariniersmuseum mee en bruist het in het museum van de activiteiten.

Tijdens de nacht der nachten kan je in het museum met mariniers tot ongekende hoogte klimmen en in 1 avond leren boulderen als een pro. Bereik je de top? Krijg je van ons een originele klimgadget.

Of ben je minder avontuurlijk aangelegd maar hou je wel van een exclusief uitstapje? KLIM! dan met de mariniers naar het dak van het Witte Huis voor een spectaculair uitzicht over de prachtig verlichtte stad. 100% Selfiewaardig #Amazingview.

Is dit alles niet aan jou besteedt maar ben je wel in voor "a Night at the museum" kom dan in alle rust onze tentoonstelling KLIM! met mariniers naar de top bezoeken. Dè Mountain Leaders zijn deze nacht aanwezig om jou alles te vertellen over hun tocht naar de top van de Manaslu en beantwoorden al jouw vragen over het leven en werken op grote hoogten.

Ook zijn onze collega's van Strijd om de Maasbruggen aanwezig om hèt verhaal van de Zwarte Duivels te vertellen. Ook kan je bij hen informatie krijgen over de battelfield tours die zij verzorgen. 

Deze nacht zijn studenten van International Event Management Studies (IEMS) van het Albeda College Rotterdam (MBO) aanwezig. Zij houden je als gast-twitteraars "op de hoogte" van alle activiteiten in het museum. Heb je vragen voor de Mountain Leaders of wil je de Oude Haven zien vanaf de top van de klimtoren? Twitter dan mee via @Mariniersmuseum, wie weet beantwoorden zij jouw vraag. De origineelste vraag maakt kans op een gave museumnacht gadget.

Alle informatie over de Museumnacht en hoe je aan een passepartout komt lees je op www.museumnacht010.nl

Wees er snel bij, de online verkoop is al gestart: 

Persbericht early bird tickets

Deel deze pagina