De expositie KLIM! met mariniers naar de top gaat sluiten. T/m 22 oktober geven de militaire berggidsen van het Korps Mariniers, de Mountain Leaders, hun geheimen prijs. Leer te overleven onder extreme omstandigheden en enorme kou. 

Herfstvakantie activiteiten

Tijdens de herfstvakantieperiode kunnen alle kinderen deelnemen aan een speciale activiteit waarmee ze een stoer vel met plak tatoeages kunnen verdienen.

Traditiegetrouw organiseert de museumvereniging ism de Rabobank, de Rabobankmuseumkidsweek tijdens de herfstvakantie. Het thema dit jaar is griezelen en hiervoor is een wedstrijd uitgeschreven. Wie het durft om onder spannende omstandigheden een selfie te maken in het museum maakt kans op leuke prijzen. Ieder kind dat in de herfstvakantie het museum bezoekt krijgt van de museumvereniging ook nog een cadeautje! 

Sluitingsweekend KLIM! 21 en 22 oktober

Tijdens het laatste openingsweekend van KLIM!, in de herfstvakantie op zaterdag 21 en zondag 22 oktober ontvangen alle bezoekers een originele KLIM! gadget en staat het hele weekend de koffie/thee en limonade klaar.

Deel deze pagina